Overslaan en naar de inhoud gaan

Gastenboek

Voeg een bericht toe aan het gastenboek

 
Ingediend door ERWEE op di, 10/22/2019 - 10:34 Permalink

Hallo Hubert,

Vodkawraak. Sinds de Boekenbeurs van 2006 is je literaire thriller naar voor geschoven tot aan het moment waarop ik onlangs beginnen lezen ben. Als opdracht wenste je me toen een aantal spannende uren. Die zijn er zeker geweest.
Vooral die brand in het Asiadok: da moet daar nogal wat geweest zijn. En wat betreft commisaris Marnix Van Velthoven: ik hoop dat ik hem nooit hoef te ontmoeten. Is werkelijk iemand die zich kan vastbijten in zo'n affaires.
In elk geval: het lezend genietgenot was dik oké.

Groetjes en tot binnenkort.
ERWEE

Ingediend door Mario Jeanty op di, 10/22/2019 - 10:34 Permalink

Beste Hubert,

Ik heb recent je roman'Voltaire& de chinese connectie'gelezen en dit heeft me zeer geboeid.Spanning, maatschappijkritisch, psychologisch inzicht kortom in één ruk uitgelezen.ik kijk reeds uit naar je volgende roman.
Ik wens je nog veel succes met je schrijverscarrière en moge de Muze je gunstig gezind blijven.

Met vriendelijke groeten
Mario Jeanty
Collega&oud-student HIK

donderdag 27 augustus 2009 - 19u1

Ingediend door Lut op di, 10/22/2019 - 10:34 Permalink

Hallo,

Het was leuk je te horen en na de uitnodiging op facebook, ben ik uiteraard op zoek gegaan naar je website
Hier dus een kort berichtje op je gastenboek :
"Ik wens je veel schrijfenergie en kijk alvast vol verwachting uit naar een volgend boek !"

Zeer veel groeten,
Lut

Ingediend door Sandra op di, 10/22/2019 - 10:34 Permalink

Hallo Hubert,

Je sprak me aan op de boekenbeurs. Ik was daar 8november. Ik kocht je boek 'vodka wraak' ik moet het nog lezen hoor, ik heb veel boeken gekocht op de boekenbeurs. Maar ik laat je nog weten wat ik ervan vond. Ikzelf schrijf ook, samen met mijn duoschrijver Rensbie. Het was een leuke dag op de boekenbeurs, weer schrijvers ontmoet, mee gepraat, en met het lezen, hoop ik nog veel te leren en inspiratie op te doen.

Groetjes uit Dessel
Sandra

zondag 16 november 2008 - 11u51

Ingediend door Kathy op di, 10/22/2019 - 10:33 Permalink

Hallo Hubert!
Het is al even geleden maar naar aanleiding van de boekenbeurs kwam ik even een kijke nemen op je website!
Op 9 november kom ik naar de boekenbeurs en ik heb gezien dat je dan aanwezig bent. Maar jammer genoeg nog geen nieuw boek

Tot dan!

Groetjes Kathy

Ingediend door Monique Willaert op di, 10/22/2019 - 10:33 Permalink

Slechts je 2 laatste boeken die nog te verkrijgen zijn heb ik
vol spanning gelezen en ook uitgeleend aan mijn leesvriendinnen.We zijn allemaal razend benieuwd naar je volgend boek.Vlot te lezen en zeer spannend.

zondag 07 september 2008 - 17u05

Ingediend door Ann op di, 10/22/2019 - 10:33 Permalink

Beste Hubert,

Ik ben een fervente lezer van alles wat spannend is en heb dus al heel wat boeken gelezen, goede en slechte.

Ik ben steeds weer op zoek naar andere schrijvers en heb nu kennis gemaakt met één van jou boeken.

"Voltaire en de Chinese connectie" heb ik met veel plezier gelezen, spanning en intrige tot het einde, dus het was in één ruk uit. Ze mogen van mij dikker zijn haha!

Je hebt er een fan bij, ik zal nu zeker uw andere boeken lezen!

groetjes,
Ann

Ingediend door Annelies op di, 10/22/2019 - 10:33 Permalink

Ik stuur je even een mailtje om te zeggen dat ik eindelijk je boek
gelezen heb, en ik heb er ontzettend van genoten !
Vooral de extra intrige met Elise vond ik een erg onverwachte wending.
Een nadeel : het was te rap uit haha

groetjes
Annelies

Ingediend door Benny Victor Maes op zo, 11/17/2019 - 21:09 Permalink

Dag Hubert,

Zoals beloofd heb ik uw boek de wodkawraak gelezen, en echt het is een heel goed boek, het boek is van de eerste pagina spannend, de puzzelstukken die daar gecreërd werden vielen perfect na een spannend verhaal in stukjes en lieten de lezer nog een opening over hoe het uiteindelijk zou lopen tussen Ludmila en Koen, voor de ene zullen ze elkaar niet meer ontmoeten maar voor de andere kan die relatie nog gered worden, hierover heeft de lezer vrijheid.

Onlangs las ik nog het boek "na de begrafenis" van Agatha Christie zaliger, inspecteur Morse van Colin Dexters en Blauw bloed van Peter Aspe, toch uw boek is beter dan deze drie naar mijn bescheiden mening.

Ook stelde ik vast dat er ook een stuk over spanking in uw boek voorkwam, een vorm van erotiek waar weinig over gesproken wordt in het dagelijkse leven anex media maar die toch meer voorkomt dan men denkt.

Mijn ervaring met Rusische mensen is de volgende: net als veel ex sowjet inwoners zijn zij inteligenter dan de gemiddelde Vlaming, niet iedere uitgeweken Rus is een mafiaman maar er zijn er verscheidene, als man die graag kroegen bezoekt, bezocht ik reeds verschillende malen de kroegen in de Antwerpse Statiestraat en Gemenestraat, in een kroeg in de Gemenestraat waar 's nachts jongelui aanwezig waren kwam vaak tussen 3 en 4 een stevig gebouwde Rus binnen en de jongeren gingen naar hem met geld en kochten een goedje, verder stond nog een wagen buiten met enkele van deze Rus zijn vrienden, zelf heb ik met deze Rus een paar tooggespreken gehad over sport, vrouwen, politiek, enz..., over zijn "zakenleven" zweeg hij en als ik er naar peilde begon hij meteen over iets anders, persoonlijk had ik met deze man geen problemen. Toch ondanks aanwezigheid van relatief veel politie en burgers zoals ik, hadden of hebben zulke mensen toch enorm veel vrijheid.

Ooit kende ik een Georgisch meisje dat bij me in de klas zat en uitzonderlijk intelligent was, het was zeker geen slecht meisje maar wel fanatiek: trouw aan de georgische geschiedkundige figuren Beria en Stalin, tot huilens toe zou ze die verdedigen, een haat tegen de Russen, een fanatieke voorkeur voor dynamo tblisi (haar favoriete voetbalclub), momenteel iberia tblsi genoemd; wat me ook opviel aan haar was een waas van mysterie, ludmila uit uw boek doet me spontaan aan haar denken, een kameraad van mijn klas die een oogje op haar had en tijdens het zomerreces geprobeerd had, had bakzeil gehaald en wou over haar geen woord meer horen, dit doet me weer aan Koen denken, die vroegere schoolkameraad is ondertussen met iemand anders gehuwd en heeft al een kind.

Uiteraard kan ik nog veel schrijven en meer details geven toch dan wordt de mail te lang, tenzij u geïntereseerd bent mag u er altijd naar vragen.

In de zeer nabije toekomst begin ik aan het ander boek dat ik kocht : de Chinese connectie, wat ik u nog wou vragen alvorens te beginnen: wat betekent het Chinese teken op de cover van het boek?

Met vriendelijke groeten

Benny Victor Maes
vrijdag 17 november 2006 - 21u19

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen. Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.