Overslaan en naar de inhoud gaan

Politiek beschermt zijn burgers niet meer

De politiek beschermt de burgers niet meer. Overal legt Hilde Crevits smalle wegen aan, waardoor er in een stad als Antwerpen en omgeving grote files ontstaan met lange stationairdraaiende dieselmotoren. De uitstoot van fijn stof is daardoor enorm. Nu gaat men de Bredabaan in Merksem even smal maken als Mortsel met overvolle sluipwegen tot gevolg. Gezond verstand lijkt men te leren in het zevende jaar burgerlijk ingenieur. Met onze gezondheid houdt niemand rekening. Antwerpen is al kampioen in de long- en borstkankers. De klucht, het is spijtig genoeg geen klucht, is dat Schauvlieghe het fijn stof van Europa drastisch moet terugschroeven, terwijl haar collega Crevits zorgt voor toename. In heel die Vlaamse regering ontbreekt het aan elementaire logica.

Omdat men het vertikt heeft nieuwe elektriciteitscentrales te bouwen, zitten we met hoge elektriciteitsprijzen. Nu kunnen we ook nog eens bijbetalen voor de groene stroom. Elektrabel lacht en onze bewindvoerders kijken toe. Elektrabel, GM en nog enkele mulltinationals regeren ons land. Mooi, niet? Kies in 2012 a.u.b. niet meer voor dit stelletje mooipraters, die het goed doen op tv.

Nu springt men, zoals de meeste kranten en terzake op tv, op de indieners van klachten bij de Raad van State, over de aanleg van een tramspoor. Had de trammaatschappij voldaan aan alle vereisten die nodig waren om het bouwwerk te beginnen, had dit niet kunnen gebeuren. Zij zijn in fout. Het is natuurlijk een handige manier om in de toekomst alle tegenstand de mond te snoeren… Waar zijn al die politici, die het voortdurend over de democratie hebben?

Mijn zienswijze
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen. Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.