Overslaan en naar de inhoud gaan

Antwerpen Groenplaats

Antwerpen Groenplaats

Wanneer op een verlaten landweg een auto beschoten wordt, wil Walter Grigorius, nadat alles weer rustig schijnt, een kijkje nemen. Hij is toevallig in de omgeving omdat hij als hobby aan ecologische tuinbouw doet en van zijn buitenverblijf op weg naar huis is. Hij treft er een bewusteloze en gewonde vrouw aan, die als man verkleed is.

Om moeilijkheden te vermijden waarschuwt hij met de gsm van het slachtoffer de hulpdiensten en neemt de handtas van de vrouw mee om diefstal te vermijden. Goed en wel thuis, krijgt hij bezoek van Mira, een onbekende vrouw, die hem nipt uit de handen van twee huurmoordenaars redt. Als hij later op de avond de handtas aan de eigenares terugbrengt, komt hij in contact met Fernando, die hem een onderwereld figuur lijkt.

Al vlug ontdekt hij dat er met Tamara, zijn Oekraïense vriendin ook wat fout loopt, wanneer ze hun gemeenschappelijke bankrekening heeft gepluimd. Bovendien blijkt ze ook onvindbaar. Wanneer er in zijn appartement wordt ingebroken, besluit hij samen met Mira op onderzoek te gaan. Onmiddellijk geraakt Walter Grigorius verstrikt in een web waar ontvoering, afpersing en moord dagelijkse kost is. Hij voelt zich permanent bedreigd en moet vechten om zijn huid te redden.

Uitgeverij:
(onbekend)
ISBN:
978-9-079-04806-9